HAR DU MØNTER, SEDLER, GULD ELLER SØLV DU ØNSKER AT SÆLGE?


Få en uforpligtende og professionel vurdering hos os

Vi er altid interesseret i helt uforpligtende, at vurdere og købe dine mønter, sedler, hele møntsamlinger, guld og sølv. Vi vurderer både for privat personer og møntsamlere fra hele landet.

Vi har gjort det nemt for dig som sælger…

Du er altid velkommen, til at komme ind til os i butikken i Solrød med din samling. En anden mulighed er, at sende din møntsamling til os og får den vurderet. Du modtager en fragt label, som er gratis for dig, hvis du vælger at handle med os.

Er din samling stor og synes du det er alt for besværligt at pakke ned, så kontakt os endelig alligevel. Vi kører gerne ud efter aftale og vurderer din samling. Ring til os Frb. afd. 22990090 eller Solrød, samt Fyn & Jylland afd. på 20872325 eller skriv en mail til os på info@monthandleren.dk, så finder vi sammen den bedste og nemmeste løsning

Vi køre med jævne mellemrum til både Fyn og Jylland, kontakt os for at høre hvornår vi er i nærheden af dig

Altid garanti for en god & sikker handel

Hos Mønthandleren.dk kan du være sikker på, at den vurdering vi kommer med er fair for både dig som sælger og os som køber. Bliver vi enige om at handle, laver vi en direkte bankoverførsel med det samme, som en sikkerhed for dig som sælger med mindre andet aftales.

Husk når du handler med os:

Medbring gyldigt billede-ID og dit gule sundhedskort.
Du skal som minimum være fyldt 18 år.
Kontooplysninger, da vi afregner med direkte bankoverførsel ved handel


Vi glæder os til at vurdere dine mønter eller møntsamling

Du er til enhver tid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os på +45 22 99 00 90 eller sende en mail til info@monthandleren.dk for at aftale nærmer omkring en vurdering af din samling eller hvis du har nogen spørgsmål. Vi holder til i Solrød, på Engvangen 3 – men ring eller skriv gerne inden du kommer, så vi er sikre på, at være der når du kommer.


Venlig hilsen


Mønthandleren.dk ApS

Hovedafdelingen Afdeling Solrød
Gl. Kongevej 172A
DK-1850 Frederiksberg
Tlf. +45 22 99 00 90
Engvangen 3
DK-2680 Solrød Strand
Tlf. +45 20 87 23 25

E-mail: info@monthandleren.dk

Følg os på Facebook